Inspiratie tijdens een rit met de Babbelfiets

Al van voor de introductie van de Babbelfiets in Hasselt, werk ik achter de schermen aan presentaties en promotionele teksten. 

Enkele weken geleden vroeg Gama Putra van I Love Network me of ik een tekst (een stukje poëzie of zo) wou schrijven voor op de cadeaubon die Aarnoud De Rycker zou ontwerpen. Een mooie uitdaging. Dus sprong ik achterop de fiets bij Gama en gaf ik mijn zintuigen de opdracht om alles wat ze binnenkregen optimaal te registreren.

Terug thuis kroop ik in mijn pen en schreef ik de twee teksten die je hieronder vindt en waarvan de eerste nu naast een mooie tekening van Aarnoud prijkt, op de achterkant van de cadeaubon. De tweede tekst wordt binnenkort elders gepubliceerd, waarover later meer.
#nieuweuitdaging #trotsophetresulaat #ilovestorytelling


Verhalen van vroeger en nu,
schoonheid en hartelijkheid,
kunst, ambachten,
smaken en kleuren.

Ontdek het allemaal in de stad
tijdens een rondrit met de Babbelfiets,
een waar feest voor je zintuigen.


Luister naar boeiende verhalen van vroeger en nu,

word geraakt door schoonheid, door hartelijkheid,
verbaas je over kunst en over ambachten,
proef en geniet
en laat je inpakken door de vele aroma’s en kleuren.

Neem plaats in de Babbelfiets
en laat je meevoeren

langs ware pareltjes in de stad.