Aanbod

Hieronder lijst ik op waarmee ik jou kan helpen. Vind je iets dat wel aansluit bij jouw vraag maar haar niet volledig omvat, laat het me dan weten. Samen zoeken we naar een oplossing.

Nalezen en redigeren of herschrijven van je tekst

Als ik jouw tekst redigeer, werk ik spellings- en grammaticale fouten weg en neem ik de stijl van de tekst onder de loep. Ik zet m.a.w. de puntjes op de i in jouw tekst.
Het is mogelijk dat jouw tekst, of een gedeelte ervan, herschreven moet worden. Om meer samenhang tussen de verschillende onderdelen te creëren bijvoorbeeld. Ook daarvoor kan je mij inschakelen.

Scan van je website

Jouw website is je uithangbord, je online visitekaartje. Een website kan niet zonder goede content. Wil jij advies over hoe je die content kan verbeteren? Vraag me dan om een scan van je website. Ik herschrijf je teksten waar nodig en, als je dat wenst, geef ik je ook tips over het gebruik van de juiste beelden.
Staat jouw authentieke verhaal nog niet op je website? Geef jouw (potentiële) klanten inkijk in wie je bent als ondernemer, in hoe je met hart en ziel doet wat je graag doet en goed kan. Laat mij jou helpen je verhaal te vertellen en het met de wereld te delen.

Schrijven van wervende en informatieve teksten

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het schrijven van allerhande teksten, gaande van slogans, over advertentieteksten, tot nieuwsbrieven en tutorials.  Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Omdat ik mijn diensten combineer volgens jouw vraag, vind je geen tarieven op mijn website.
Je kan gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen met dit Contactformulier.