Diensten

Voel jij de nood om je communicatie te verbeteren? Om meer betrokkenheid te creëren bij je doelgroep? Meer positieve impact ook? En ben je op zoek naar praktische hulp en advies op maat?
Neem dan vandaag nog contact met me op.

Binnen Verhaallijnen staat alles in het teken van jouw verhaal, jouw woorden en jouw beelden. 

Teksten

  • Wil jij jouw ideeën, gevoelens en wensen vertaald zien naar teksten die beroeren, aantrekken, verbinden en inspireren? Ik reik je graag een helpende hand als tekstschrijver.
  • Contacteer me ook voor het schrijven van meer informatieve teksten (persberichten, handleidingen, enz.).
  • En laat me jouw bestaande teksten nalezen en herschrijven. Ik verbeter spelling en grammatica en zorg indien nodig voor een restyling van je tekst.

Storytelling

Geef jouw doelgroep inkijk in wie je bent als ondernemer, in wat er leeft binnen je organisatie. In hoe je met hart en ziel doet wat je graag doet en goed kan. Laat mij jou helpen je verhaal te vertellen en het met de wereld te delen.

Taal, beeldbewerking en beeldgebruik

Klop gerust bij mij aan voor praktische hulp en gericht advies over taal, beeldbewerking en het gebruik van beelden.
Voor jouw website bijvoorbeeld, jouw online visitekaartje. Goede content is hier van groot belang. Vraag me om een scan van je website. Ik herschrijf je teksten waar nodig en, als je dat wenst, geef ik je ook advies op maat.


Binnen Verhaallijnen vertrekken we altijd van jouw authentieke verhaal. Het verhaal dat jij met je waarden en visie onderschrijft en waarin we aantonen wat de meerwaarde van jou en je idee, product of dienst is voor de ander.

Kan ik jou helpen om jouw verhaal in de wereld te zetten?

Mijn focus ligt op ondernemers en organisaties binnen toerisme, vrije tijd en natuur. Maar mijn werkveld is veel breder. Het omvat ook lokale economie, voeding, landbouw en cultuur, om er maar enkele te noemen.

Vind je in mijn aanbod iets dat wel aansluit bij jouw vraag maar haar niet volledig omvat? Laat het me dan weten. Samen zoeken we naar een oplossing op maat.