Wie schrijft?

Ik heet Bernadet – zonder ‘te’. En verder kan je niet één bepaalde naam op me plakken. Ik heb brede interesses en beschik over een waaier aan talenten. Om je een idee te geven, heb ik een opsomming gemaakt van hoedjes waaronder ik graag zit.

Tekstschrijver & blogger
Ik heb een groot taalgevoel en hou van schrijven.
Sinds juli 2016 blog ik rond verwondering op www.verwonderhoekje.be. De teksten schrijf ik zelf. De foto’s zijn gemaakt door mij, door Stef (mijn wandelmaatje en echtgenoot) en dikwijls ook door anderen wiens foto’s veel te mooi zijn om ze niet te delen.
Soms waag ik me aan teksten die neigen naar poëzie, zoals in Kleine momenten van geluk.
Omdat ik hou van mensen die kunst creëren met taal, ben ik gestart met de reeks ‘Woordkunstenaar aan het woord‘. Het eerste deel, over Jee Kast, lees je hier.

Beelddenker
Ik ben sterk visueel ingesteld, kan heel goed kaartlezen en navigeren, en werk heel graag met beelden. Ik bewonder anderen die prachtige foto’s maken en waag me zelf ook meer en meer aan fotografie. Mijn beste foto’s deel ik op mijn blog en op Instagram. Hieronder toon ik jou alvast enkele impressies.

Storyteller & boekenwurm
Sinds ik kan lezen, lees ik alles wat los en vast zit, want ik hou van verhalen. Ik ben verloren zonder goed leesvoer om me heen. Ik vertel ook graag verhalen en help anderen om hun verhaal te vertellen.

Natuurmens
Ik ben gebeten door de natuur, hou van (moes)tuinieren en van natuurwandelingen.

Nieuwsgierigheid drijft me om altijd nieuwe mensen, nieuwe plekken en nieuwe dingen te ontdekken. En wat ik ontdek en ervaar, deel ik graag met anderen.

Bernadet