Netwerkwandelingen

Wil jij ervaren wat het met jou en je onderneming doet, om andere ondernemers te ontmoeten, in het bos of op de boerenbuiten?
Neem dan deel aan een van mijn netwerkwandelingen.

De eerstvolgende netwerkwandeling staat ingepland op vrijdag 15 maart in Bolderberg. Naar Gors-Opleeuw (Borgloon) trekken we opnieuw op vrijdag 19 april.
NIEUW: Netwerkwandeling in Aldeneik op vrijdag 24/05, inclusief inspiratiesessie!

Hou de netwerkwandelkalender in het oog voor nieuwe data op andere weekdagen.

Op welke weekdag(en) past een netwerkwandeling het best voor jou? Laat het me gerust weten.

Wil je regelmatig meewandelen? Vraag dan jouw Meewandelkaart aan. Hij biedt je vele voordelen.

Sfeerbeeld van de netwerkwandeling in Thorpark op 19/01/23.

Waarom zou je meewandelen?

  • Je ontmoet andere ondernemers in een gemoedelijke sfeer en op een mooie locatie ergens te velde.
  • Onderweg inspireer je anderen met jouw verhalen en word je geïnspireerd, door het wandelgezelschap, het landschap of dat wat ik je meegeef (teksten, de vraag van de dag).
  • Je krijgt de gelegenheid om je onderneming en jezelf voor te stellen, om te sparren met anderen en de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen.

Netwerkwandelen werkt, op velerlei vlakken.
Ik ervaar het dan ook als een groot geluk dat ik op pad mag gaan met ondernemers die elkaar onderweg leren kennen en dat ik mag ontdekken welke mooie connecties er gaandeweg ontstaan. 🙂

Kalender Netwerkwandelingen

Netwerkwandeling in Bolderberg (Heusden-Zolder) op vrijdag 15/03

Een netwerkwandeling op vrijdagnamiddag in de Bolderbergse bossen is een waardevolle activiteit om je werkweek mee af te sluiten.

Andere ondernemers ontmoeten, elkaar beter leren kennen en inspireren, het kan allemaal tijdens deze boswandeling. Ik zorg voor extra inspiratie met het thema en de vraag van de dag.

We starten om 14u30. Einde van de wandeling is voorzien rond 17u00.
Wil je aansluitend nog iets drinken, samen met de anderen? Dat kan! Ik weet een heel fijne plek daarvoor.

Afstand: 5 km.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen.


Netwerkwandeling tussen de bloesems in Gors-Opleeuw (Borgloon) op 19/04

Op vrijdag 19 april neem ik jou en andere ondernemers mee netwerkwandelen tussen de bloesems in en om Gors-Opleeuw, een charmant kerkdorpje in Haspengouw.

Deze netwerkwandeling wordt fleurig, inspirerend en verbindend.

We starten om 9u30. Einde van de wandeling is voorzien rond 12u00.
Wil je aansluitend nog iets drinken of een stukje vruchtengebak eten, samen met de anderen? Dat kan op het terras van De Pastorie.

Afstand: 6 km.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen


Netwerkwandeling in Aldeneik (Maaseik) op 24/05

Schrijf je snel in voor de netwerkwandeling van vrijdag 24 mei, want die wordt memorabel en heel inspirerend! Voor deze netwerkwandeling bundel ik nl. de krachten met Katja Craeghs van Greenpoint.be.

We starten onze wandeling om 9u30 in Aldeneik. Verwacht je aan een fijne, ontspannende wandeling waarin ontmoeting en verbinding centraal staan. Afstand: 6 km.

Aansluitend (rond 12u) is er het traditionele groepsmoment waarin Katja trakteert op Limburgse vlaai en een drankje, in haar chalet aan het water. We nemen jou ook mee in een inspiratiesessie over innovatie (haar expertise) en communicatie (mijn dada). Einde voorzien rond 13u.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is alles inbegrepen, ook de inspiratiesessie.


Week van de Netwerkwandelaar 2024

De 2e Week van de Netwerkwandelaar gaat door van 13 t.e.m. 17 mei 2024, op locaties verspreid over Nederland en Vlaanderen.
De netwerkwandelingen die ik organiseer vind je terug in onze online kalenders op www.weekvandenetwerkwandelaar.be en .nl, en op deze pagina.


Jouw inschrijving voor de netwerkwandeling van jouw keuze, is definitief van zodra ik het ingevuld inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvangen heb. Hiervan krijg je een factuur met vermelding ‘Voldaan’.
Rekeningnummer: BE37 7390 1472 7328 op naam van Bernadet Wehenkel. Referentie: (jouw naam) + netwerkwandeling (datum).

De netwerkwandelingen van Verhaallijnen gaan door in Belgisch-Limburg. Soms stappen we over de provinciegrens. De routes zijn doorgaans 5 à 6 km lang.

Aan deze kalender voeg ik regelmatig nieuwe data toe.
Word jij graag per mail op de hoogte gebracht van nieuwe data zodat je er geen mist? Abonneer je dan op
mijn nieuwsbrief.

Dit zeggen deelnemers van de netwerkwandelingen

Het is fijn om buiten, in de natuur, te netwerken. Het vormt een fijne afwisseling met netwerkevenementen en ik vind de meer persoonlijke aanpak een meerwaarde.
Dieter Warson – The Nines

Het was zeer inspirerend en voor herhaling vatbaar!
Chantal Roba – C-Select

Het is heerlijk om al wandelend in de gezonde buitenlucht, de verhalen van andere ondernemers te horen. Dit geeft enorm veel inspiratie en energie. Ik ben fan!
Nele Vanwinge – iNto Interieurarchitectuur

Het concept zit heel goed in elkaar. Er is tijd en ruimte om te praten, te ontdekken, te luisteren en te genieten. Bernadet last alles naadloos aan elkaar en dat zorgt voor ontspanning. Ook de vele weetjes onderweg, over de natuur, cultuur, geschiedenis, vond ik fijn om horen. Niet te lang, niet te kort. Ze doet dit heel erg goed.
Christine Derycke – Eilandhuis m’Isola