Netwerkwandelingen

Wil jij ervaren wat het met je doet om in het bos of op de boerenbuiten, andere ondernemers te ontmoeten?
Neem dan deel aan een van mijn netwerkwandelingen.

Waarom zou je meewandelen?

  • Je ontmoet andere ondernemers in een gemoedelijke sfeer en op een mooie locatie ergens te velde.
  • Onderweg inspireer je anderen met jouw verhalen en word je geïnspireerd, door het wandelgezelschap, het landschap of dat wat ik je meegeef.
  • Je krijgt de gelegenheid om je onderneming en jezelf voor te stellen, om te sparren met anderen en de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen.

Netwerkwandelen werkt, op velerlei vlakken.
Ik ervaar het dan ook als een groot geluk dat ik op pad mag gaan met ondernemers die elkaar onderweg leren kennen en dat ik mag ontdekken welke mooie connecties er gaandeweg ontstaan. 🙂

Dat netwerken in de natuur een zalige ervaring kan zijn, bleek weeral in het gezelschap van Christine Derycke en Herlinde Aerts. Op 28 juli trokken we samen naar Bolderberg voor een avondlijke netwerkwandeling.

Kalender Netwerkwandelingen

Wandel jij mee op 2 september in Mettekoven (Heers)?

Op vrijdag 2 september organiseer ik een feestelijke netwerkwandeling op de boerenbuiten in Mettekoven, daar waar het vorige zomer allemaal begon.

  • Start: 9u30, einde voorzien rond 13u00.
  • Afstand: +/- 6 km.
  • Je krijgt tijdig een mail met meer details, zoals de plaats van vertrek.

Jouw inschrijving voor de netwerkwandeling van jouw keuze, is definitief van zodra ik het ingevuld inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvangen heb. Hiervan krijg je een factuur met vermelding ‘Voldaan’.
Inschrijfgeld: 24,20 euro (oftewel 20 euro + 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen.
Rekeningnummer: BE37 7390 1472 7328 op naam van Bernadet Wehenkel. Referentie: (jouw naam) + netwerkwandeling (datum).

1e herfstige netwerkwandeling in Bolderberg op 23/09/22

Op de eerste ochtend van de herfst gaan we netwerkwandelen in de Bolderbergse bossen (Heusden-Zolder).
Start 9u30, einde voorzien rond 13u00.

De netwerkwandelingen van Verhaallijnen gaan door in Belgisch-Limburg. Soms stappen we over de provinciegrens. De routes zijn doorgaans 5 à 6 km lang.

Aan deze kalender voeg ik regelmatig nieuwe data toe.
Word jij graag per mail op de hoogte gebracht van nieuwe data zodat je er geen mist? Abonneer je dan op
mijn nieuwsbrief.

1 jaar netwerkwandelingen

Op 10/08/21 organiseerde ik mijn allereerste netwerkwandeling. Eén jaar later staat de teller op 9 netwerkwandelingen, waarvoor we onze wandelschoenen aantrokken, en 1 virtuele.

20 ondernemers leerden elkaar onderweg (beter) kennen.

Ik was hun gids en verhalenverteller. Telkens weer verbaasde ik mij over wat er tussen mensen ontstond en over hoeveel vreugde de vele ontmoetingen en het voelen van die verbondenheid mij schonken.

Dank jullie wel Christine, Herlinde, Pieter, Stephan, Wendy, Annick, Bjorn, Miek, Geert, Heidi, Nele, Tania, Carine, Lin, Patrick, Hans, Katherina, Caroline en Cindy.

Dit zeggen deelnemers van de netwerkwandelingen

Awel ja, DIT is wat ik van netwerken verwachtte … of hoopte. Elkaar ontmoeten en vertellen over onze passies, onze professionele activiteiten. Ook over onze dromen, wensen voor de toekomst … Dat was écht connecteren van mens tot mens … een mens die ook een ‘metier’ heeft. ’t Is eens iets anders dan de 1-minuut pitch. 🙂
Herlinde Aerts – Ga Voor Groei coaching

Het is heerlijk om al wandelend in de gezonde buitenlucht, de verhalen van andere ondernemers te horen. Dit geeft enorm veel inspiratie en energie. Ik ben fan!
Nele Vanwinge – iNto interieurarchitectuur

Het concept zit heel goed in elkaar. Er is tijd en ruimte om te praten, te ontdekken, te luisteren en te genieten. Jij last alles naadloos aan elkaar, Bernadet, en dat zorgt voor ontspanning. Ook de vele weetjes onderweg, over de natuur, cultuur, geschiedenis, vond ik fijn om horen. Niet te lang, niet te kort. Je doet dit heel erg goed.
Christine Derycke – Eilandhuis m’Isola

Waarom ik netwerkwandelingen leuk vind?
Ik kan onderweg op een ongedwongen manier connecteren met andere ondernemers. Voor mij voelt het veel natuurlijker aan om te praten tijdens een netwerkwandeling dan tijdens een traditioneel netwerkmoment. Al wandelend komen de gesprekken vanzelf; handig voor een introvert iemand als ik.
Daarenboven krijg ik nog wat lichaamsbeweging, in de gezonde buitenlucht, en ontdek ik mooie plekjes.
Tania Emmerechts – ProjecTan