Netwerkwandelingen

Wil jij ervaren wat het met jou en je onderneming doet, om andere ondernemers te ontmoeten, in het bos of op de boerenbuiten?
Neem dan deel aan een van mijn netwerkwandelingen.

Net voor de start van de zomervakantie, op 27/06, neem ik je graag mee op een avondlijke netwerkwandeling door de Bolderbergse bossen! Op 12 juli staat er een ochtendwandeling gepland in Thorpark (Genk).

Op 12 augustus organiseer ik de 1e netwerkwandeling op blote voeten, op het Blotevoetenpad in Zutendaal. Op 25 oktober kan je meewandelen in de prachtige Maasvallei met mij, Katja Craeghs van Greenpoint.be en andere ondernemers.

De Meewandelkaart

Wil je regelmatig meewandelen? Vraag dan jouw Meewandelkaart aan. Hij biedt je vele voordelen.

Onderweg in Zutendaal op 22/04/24.

Waarom zou je meewandelen?

  • Je ontmoet andere ondernemers in een gemoedelijke sfeer en op een mooie locatie ergens te velde.
  • Onderweg inspireer je anderen met jouw verhalen en word je geïnspireerd, door het wandelgezelschap, het landschap of dat wat ik je meegeef (teksten, de vraag van de dag).
  • Je krijgt de gelegenheid om je onderneming en jezelf voor te stellen, om te sparren met anderen en de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen.

Netwerkwandelen werkt, op velerlei vlakken.
Ik ervaar het dan ook als een groot geluk dat ik op pad mag gaan met ondernemers die elkaar onderweg leren kennen en dat ik mag ontdekken welke mooie connecties er gaandeweg ontstaan. 🙂

Netwerkwandelkalender

Netwerkwandeling in Bolderberg (Heusden-Zolder) op 27/06

Netwerkwandelen in de Bolderbergse bossen is een bijzonder fijne avondactiviteit tijdens de zomermaanden.

Andere ondernemers ontmoeten, elkaar beter leren kennen en inspireren, het kan allemaal tijdens deze boswandeling. Ik zorg voor extra inspiratie met het thema en de vraag van de dag.

We starten om 18u30 en wandelen een vijftal km.
Aansluitend drinken we nog iets in groep. Ik weet een heel fijne plek daarvoor! Afronden doen we rond 21 uur.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen.


Netwerkwandeling in Thorpark (Genk) op 12/07

Op vrijdag 12 juli neem ik je graag mee naar wandelgebied Thorpark, omdat je daar zowel door het bos kunt wandelen als de wereld aan je voeten kunt zien liggen.

Jouw ondernemersverhaal delen, vragen stellen, geïnspireerd worden, het kan allemaal tijdens deze netwerkwandeling.

We starten om 9u30, wandelen zes kilometer en strijken nadien neer in de zomerbar. Afronden doen we rond 12u30.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen.


Foto’s: Bezoekerscentrum Lieteberg.

Netwerkwandeling op blote voeten in Bezoekerscentrum Lieteberg (Zutendaal) op 12/08

Op maandag 12 augustus trekken we onze schoenen aan, om ze daarna weer uit te trekken voor de 1e netwerkwandeling op blote voeten.

We worden die ochtend verwelkomd in Bezoekerscentrum Lieteberg en netwerkwandelen nadien op het Blotevoetenpad. Wandelen op blote voeten is gezond. Onderweg is er ruimte voor ontmoetingen, verhalen, vragen en diepgaande gesprekken. De ideale activiteit om jouw werkweek mee te starten dus!

We verzamelen om 10 uur en na de wandeling is er het traditionele groepsmoment met drankje. Afsluiten doen we rond 13 uur.

Prijs: 29,82 euro (excl. 21% btw). Hierin is ook de inkom tot het Blotevoetenpad inbegrepen en het drankje achteraf.
Er is plaats voor 10 personen. Wil jij ook meewandelen? Schrijf je dan tijdig in.

Voor deze netwerkwandeling werk ik samen met Bezoekerscentrum Lieteberg.


Netwerkwandeling in Aldeneik (Maaseik) op 25/10

Schrijf je snel in voor de netwerkwandeling van vrijdag 25 mei, want die wordt memorabel en heel inspirerend! Voor deze netwerkwandeling bundel ik nl. de krachten met Katja Craeghs van Greenpoint.be.

We starten onze wandeling om 9u30 in Aldeneik. Verwacht je aan een fijne, ontspannende wandeling waarin ontmoeting en verbinding centraal staan. Afstand: 6 km.

Aansluitend is er het traditionele groepsmoment, waarin Katja die dag trakteert op Limburgse vlaai en een drankje, in haar chalet aan het water. Einde voorzien rond 12u30.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw).


Jouw inschrijving voor de netwerkwandeling van jouw keuze, is definitief van zodra ik het ingevuld inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvangen heb. Hiervan krijg je een factuur met vermelding ‘Voldaan’.
Rekeningnummer: BE37 7390 1472 7328 op naam van Bernadet Wehenkel. Referentie: (jouw naam) + netwerkwandeling (datum).

De netwerkwandelingen van Verhaallijnen gaan door in Belgisch-Limburg. Soms stappen we over de provinciegrens. De routes zijn doorgaans 5 à 6 km lang.

Aan deze kalender voeg ik regelmatig nieuwe data toe.
Word jij graag per mail op de hoogte gebracht van nieuwe data zodat je er geen mist? Abonneer je dan op
mijn nieuwsbrief.

Dit zeggen deelnemers van de netwerkwandelingen

Het is fijn om buiten, in de natuur, te netwerken. Het vormt een fijne afwisseling met netwerkevenementen en ik vind de meer persoonlijke aanpak een meerwaarde.
Dieter Warson – The Nines

Het was zeer inspirerend en voor herhaling vatbaar!
Chantal Roba – C-Select

Het is heerlijk om al wandelend in de gezonde buitenlucht, de verhalen van andere ondernemers te horen. Dit geeft enorm veel inspiratie en energie. Ik ben fan!
Nele Vanwinge – iNto Interieurarchitectuur

Het concept zit heel goed in elkaar. Er is tijd en ruimte om te praten, te ontdekken, te luisteren en te genieten. Bernadet last alles naadloos aan elkaar en dat zorgt voor ontspanning. Ook de vele weetjes onderweg, over de natuur, cultuur, geschiedenis, vond ik fijn om horen. Niet te lang, niet te kort. Ze doet dit heel erg goed.
Christine Derycke – Eilandhuis m’Isola