Netwerkwandelingen

Wil jij ervaren wat het met je doet om in het bos of op de boerenbuiten, andere ondernemers te ontmoeten?
Neem dan deel aan een van mijn netwerkwandelingen.

Waarom zou je meewandelen?

  • Je ontmoet andere ondernemers in een gemoedelijke sfeer en op een mooie locatie ergens te velde.
  • Onderweg inspireer je anderen met jouw verhalen en word je geïnspireerd, door het wandelgezelschap, het landschap of dat wat ik je meegeef.
  • Je krijgt de gelegenheid om je onderneming en jezelf voor te stellen, om te sparren met anderen en de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen.

Netwerkwandelen werkt, op velerlei vlakken.
Ik ervaar het dan ook als een groot geluk dat ik op pad mag gaan met ondernemers die elkaar onderweg leren kennen en dat ik mag ontdekken welke mooie connecties er gaandeweg ontstaan. 🙂

Nieuw: de Meewandelkaart van Verhaallijnen

Kalender Netwerkwandelingen

Netwerken tussen de bloesems in Gors-Opleeuw (Borgloon)

Op 21 april staat Haspengouw in bloei. Die vrijdag wandelen we van het mooie kerkdorp Gors-Opleeuw naar het al even mooie Zammelen en terug. Onderweg passeren we aan de broedplek van de Zammelaar (Sst!)).

Al wandelend ontdek je wie met je meewandelt en kan je jouw verhalen en ervaringen delen. De kans bestaat dat je nadien naar je werkplek terugkeert met nieuwe inzichten of met plannen voor een nieuwe samenwerking.

Afstand: +/- 6 km. Start 9u30, einde voorzien rond 13u00.
Rond 12 uur is er een groepsmoment met een drankje.

Prijs: 20 euro (excl. 21% btw). Hierin is het drankje inbegrepen.

weide in Zammelen

Boswandeling in Bolderberg (Heusden-Zolder)

05/05, een mooie dag voor een netwerkwandeling in Bolderberg. We zijn er al heel vaak gaan netwerkwandelen en dat is altijd weer een belevenis.

Het bos zorgt voor rust, aarding en bezieling. De gesprekken zijn er diepgaand, intens, verrijkend.

Heb je zin om andere ondernemers te ontmoeten in het groene kader dat dit bos biedt? Om er verfrist, met nieuwe inzichten en inspiratie terug buiten te wandelen? Schrijf je dan in voor deze netwerkwandeling.

Afstand: +/- 6 km. Start 9u30, einde voorzien rond 13u00.
Rond 12 uur is er een groepsmoment met een drankje.

Prijs: 20 euro (excl. 21% btw). Hierin is het drankje inbegrepen.


Nieuw: Week van de Netwerkwandelaar

2 landen, meer dan 10 organisatoren, meer dan 30 netwerkwandelingen op 5 dagen.
Ontdek mijn aanbod hier.

Jouw inschrijving voor de netwerkwandeling van jouw keuze, is definitief van zodra ik het ingevuld inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvangen heb. Hiervan krijg je een factuur met vermelding ‘Voldaan’.
Inschrijfgeld: 24,20 euro (oftewel 20 euro + 21% btw).
Rekeningnummer: BE37 7390 1472 7328 op naam van Bernadet Wehenkel. Referentie: (jouw naam) + netwerkwandeling (datum).

De netwerkwandelingen van Verhaallijnen gaan door in Belgisch-Limburg. Soms stappen we over de provinciegrens. De routes zijn doorgaans 5 à 6 km lang.

Aan deze kalender voeg ik regelmatig nieuwe data toe.
Word jij graag per mail op de hoogte gebracht van nieuwe data zodat je er geen mist? Abonneer je dan op
mijn nieuwsbrief.

Dit zeggen deelnemers van de netwerkwandelingen

Awel ja, DIT is wat ik van netwerken verwachtte … of hoopte. Elkaar ontmoeten en vertellen over onze passies, onze professionele activiteiten. Ook over onze dromen, wensen voor de toekomst … Dat was écht connecteren van mens tot mens … een mens die ook een ‘metier’ heeft. ’t Is eens iets anders dan de 1-minuut pitch. 🙂
Herlinde Aerts – Ga Voor Groei coaching

Mijn man verklaarde me voor gek: ‘Wie gaat er nu wandelen in de bossen met dit weer?’ De verrassing was groot om te zien dat er 4 moedige vrouwen de tocht van 6 kilometer aandurfden. Het landschap bedolven onder de sneeuw, de krakende voetstappen, de dwarrelende sneeuwvlokken. Het was adembenemend! Ik heb anderen op een serene en liefdevolle manier horen spreken over hun passie, wie ze zijn en wat ze doen. Een geweldige manier om contact te leggen. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Anja Gregoire – Ruantiek Wellness on Wheels

Het valt mij op hoe gemakkelijk mensen praten tijdens een wandeling in de natuur. Alsof alle beperkingen wegvallen. Waardoor er een hoop nieuwe mogelijkheden ontstaan. Er volgen natuurlijke, diepgaande gesprekken. Maar ook meer geleide gesprekken waarbij er gestuurd wordt in de richting van een op voorhand bepaald thema. Naast de fysieke beweging haal je er ook altijd iets uit wat je in je eigen leven verder kan bewegen. Absolute aanrader dus!
Sven Baccus – Performance Coach

Het concept zit heel goed in elkaar. Er is tijd en ruimte om te praten, te ontdekken, te luisteren en te genieten. Bernadet last alles naadloos aan elkaar en dat zorgt voor ontspanning. Ook de vele weetjes onderweg, over de natuur, cultuur, geschiedenis, vond ik fijn om horen. Niet te lang, niet te kort. Ze doet dit heel erg goed.
Christine Derycke – Eilandhuis m’Isola

In augustus 2022 blikte ik met veel voldoening terug op mijn eerste jaar als organisator van netwerkwandelingen. Schrijven blijft mijn hoofdactiviteit binnen Verhaallijnen. Elke netwerkwandeling is een extra kers op de taart.

Woon je ver van Belgisch-Limburg en lukt het je niet om mee te komen wandelen?

Ook in andere regio’s kun je deelnemen aan verbindende wandelingen en andere netwerkinitiatieven, o.a. bij deze dames.

Gent en omstreken (B) – Lenie Verhelst van Authentieke ondernemers
Noord-Antwerpen (B) en Noord-Brabant (NL) – Coraline Steingueldoir van Start2bizz
Oisterwijk en omgeving – Breda (NL) – Corine van Dijk/den Ouden van Swizzl
Noord-Holland (NL) – Simone Ravier van Netwerkwandelen voor zzp’ers