Week van de Netwerkwandelaar

Netwerkwandelen zit in de lift. Dat is maar goed ook, want het is een heel fijne manier om andere ondernemers te ontmoeten en hen beter te leren kennen.

Om het netwerkwandelen nog meer in de kijker te zetten, organiseren verschillende ondernemers in Vlaanderen en Nederland samen, tientallen netwerkwandelingen voor ondernemers en zzp’ers. Deze tweede editie van Week van de Netwerkwandelaar gaat door van 13 t.e.m. 17 mei 2024. Ontdek meer over dit initiatief op www.weekvandenetwerkwandelaar.be en www.weekvandenetwerkwandelaar.nl. Je vindt er ook alle netwerkwandelingen terug in Vlaanderen en Nederland. De kalenders worden regelmatig geüpdatet.

Mijn netwerkwandelingen #WVDNWW

Tijdens Week van de Netwerkwandelaar organiseer ik netwerkwandelingen in Thorpark (Genk) op maandag 13/05, in Gors-Opleeuw (Borgloon) op woensdag 15/05, in Wellen op donderdag 16/05 en in Bolderberg (Heusden-Zolder) op vrijdag 17/05. Je kunt ’s morgens mee wandelen, ’s namiddags en ’s avonds.

De wereld aan je voeten in Thorpark (Genk)

Om deze Week van de Netwerkwandelaar goed in te zetten, neem ik jou en andere ondernemers mee naar wandelgebied Thorpark, omdat je daar zowel door het bos kunt wandelen als de wereld aan je voeten kunt zien liggen.

Jouw ondernemersverhaal delen, vragen stellen, geïnspireerd worden, het kan allemaal tijdens deze netwerkwandeling. We gaan de terril op, maar je kiest zelf hoe hoog je gaat.

We starten om 9u30 en sluiten af met een drankje om 12u.
Afstand: 6 km.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen.

#WVDNWW Thorpark

#WVDNWW Gors-Opleeuw

Wandelen in ’t groen in Gors-Opleeuw (Borgloon)

Op woensdag 15 mei neem ik jou en andere ondernemers mee netwerkwandelen in Haspengouw. We starten in het charmante kerkdorp Gors-Opleeuw en ontdekken ook Zammelen en Jesseren. Deze netwerkwandeling wordt fleurig, inspirerend en verbindend. Verwacht je ook aan veel natuur.

We starten om 14u30. Afsluiten doen we rond 17u op het terras van De Pastorie, met een drankje.
Afstand: 6 km.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen.


Wandelen door beemden in Wellen

Op donderdag 16 mei duiken we twee prachtige stukjes natuur in, die vlak bij het hart van mijn gemeente liggen: de Grote Beemd en de Broekbeemd.

Tijdens deze avondlijke netwerkwandeling in Wellen is er ruimte voor beweging, ontspanning en verbinding met andere ondernemers en de natuur.

We starten om 18u30 en sluiten af met een drankje rond 21u.
Afstand: 6 km.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen.

#WVDNWW Wellen

#WVDNWW Bolderberg

Feestelijke netwerkwandeling in Bolderberg

Om deze tweede Week van de Netwerkwandelaar feestelijk af te sluiten, trekken we naar een gebied dat een bijzondere plek inneemt in mijn hart, omdat ik er al heel vaak ondernemers mee naartoe nam en we er samen talloze mooie connecties en herinneringen creëerden.

We wandelen door het Bolderbergse bos en verstillen nadien aan het water. Wil je hier graag bij zijn en onderweg in verbinding gaan met andere ondernemers? Schrijf je dan in voor deze netwerkwandeling.

We starten om 14u30 en wandelen tot 17u. Bij mooi weer doen we nadien een terrasje, mij minder weer genieten we binnen in een brasserie van een drankje.
Afstand: 5 km.

Prijs: 25 euro (excl. 21% btw). In deze prijs is een drankje inbegrepen.Ook buiten de Week van de Netwerkwandelaar organiseer ik netwerkwandelingen voor ondernemers. Bekijk hier de data.
Altijd welkom om mee te wandelen!