Samenwerken

Samenwerken met Verhaallijnen

Heb je hulp nodig bij de realisatie van jouw schrijfproject?
Of zet je jezelf aan het schrijven maar heb je eerst nood aan helderheid, aan een brainstorm waaruit frisse ideeën opborrelen?

Laat we weten waarbij jij ondersteuning kunt gebruiken, op +32 (0)497 02 68 76 of welkom@verhaallijnen.be.

Als je overweegt om samen te werken, plan ik graag een kennismakingsgesprek in, op jouw werkplek of in de natuur. We kunnen ook altijd kennismaken tijdens een van mijn netwerkwandelingen. Hier vind je de kalender terug.

Onderzoek, interview, schrijven

Ik ben tekstschrijver/verhalenverteller en schrijf verbindende verhalen van mens en natuur, in opdracht van ondernemers en organisaties.

Mijn teksten werden hoofdzakelijk opgenomen in (online) magazines en websites (van ondernemers).

  • Eén van de projecten waar ik met veel voldoening en trots op terugkijk is het schrijven van de 9 dagboeken voor het educatief project ‘Wij en De Wijers’ van het Provinciaal Natuurcentrum. Als ik van gidsen hoor, hoe kinderen vol aandacht en enthousiasme luisteren naar de verhalen die ik schreef, dan doet me dat heel veel deugd.
    In deze dagboeken mocht ik schrijven over natuur en mocht ik historische feiten verweven met fictie, iets wat ik ook heel graag doe.

Ik ben geboeid door de menselijke natuur. Daarom houd ik ook van het afnemen van interviews, van het in gesprek gaan met en het – vanuit oprechte nieuwsgierigheid – luisteren naar mensen. Elk gesprek vind ik verrijkend, net als elk verhaal dat ik, met veel aandacht voor de eigenheid van de verteller, neerschrijven mag.

Ik duik graag in nieuwe materie, houd van gedegen onderzoek en vind een goede voorbereiding essentieel bij de start van elk nieuw project.

Mensen inspireren met mijn teksten, hen aanzetten tot actie, tot beweging naar de ander en naar de natuur, daar doe ik het voor!

Vanuit deze waarden werk ik

Aandacht – Schoonheid – Zinvolheid – Gelijkheid – Persoonlijke ontwikkeling.

Deze sterktes ondersteunen me

Nieuwsgierigheid – Creativiteit (schrijven, ideeënfontein) – Inlevingsvermogen, meedenken met – Oog voor detail (verdieping) – Zicht op het grotere geheel, verbanden leggen – Open voor verwondering – Enthousiasme.