Portfolio

Mediahuis – Het Belang van Limburg

Van januari t/m december 2017 schreef ik als freelance regioreporter voor Het Belang van Limburg, artikels voor de GoedNieuwsKrant en de Buurtkrant. Onderstaand artikel verscheen op 7 maart 2017 in de Buurtkrant.

AKSI vzw/de Bottelarij

Van januari 2017 t/m juni 2018 werkte ik deeltijds als coördinator Plattelandsontwikkeling bij AKSI vzw/de Bottelarij in Ulbeek. Ik kreeg er ook de kans om een stuk van de externe communicatie te verzorgen. Ik restylede en beheerde de website www.debottelarij.be, verzorgde o.m. de nieuwsbrief en schreef persberichten.

Detail van de website – juni 2018

HOGEVIJF Hasselt

In 2017 lanceerde HOGEVIJF Hasselt een nieuw magazine: Hasselts Goud. Het werd het resultaat van een mooie co-creatie met een team van I LOVE Network. Ik verzorgde de copywriting voor de eerste en de tweede editie. In de tweede editie nam men het verhaal op dat ik schreef over stagiaire en atlete Sofie Cox. Het magazine werd ook online gepubliceerd: Hasselts Goud editie 2.

I LOVE Network

Binnen het I LOVE Network werk ik achter de schermen als freelance copywriter. Af en toe ga ik op pad voor een reportage. De verhalen die ik schreef voor I love Hasselt en I love Genk vind je hier.

Detail van de pagina met mijn verhalen.