Wandelen

Wandelen met Verhaallijnen

Netwerkwandelingen voor ondernemers

Wil je als ondernemer op een laagdrempelige manier in contact komen met andere ondernemers en zo je netwerk uitbreiden en verdiepen? Kom dan mee netwerkwandelen in Belgisch-Limburg!

Een netwerkwandeling is ideaal als je introvert bent, niet houdt van reguliere netwerkbijeenkomsten (veel ondernemers bij elkaar in een besloten ruimte) omdat je niet gemakkelijk zelf contact legt en vlug overprikkeld raakt in zo’n setting.

Tijdens netwerkwandelingen is er rustgevend groen en een zee van ruimte. Samen met andere ondernemers kom je in beweging, letterlijk en figuurlijk. Dat doet goed!

Je neemt nadien altijd iets mee naar huis. Een inzicht, een idee of misschien wel een plan voor een nieuwe samenwerking.

Altijd welkom om mee te wandelen. Ook als je een extraverte ondernemer bent! 😉

Raadpleeg hier de kalender.

Ik hou van netwerken omdat ik geboeid ben door de verhalen van andere ondernemers en graag nieuwe contacten leg. Netwerken zorgt ook regelmatig voor nieuwe klanten. Daarom vind je mij terug op reguliere netwerkbijeenkomsten (vooral die van Goeiemorgen Limburg).

Daarom organiseer ik ook minstens één keer per maand een netwerkwandeling voor ondernemers. Mijn netwerkwandelingen zijn een nevenactiviteit van Verhaallijnen.