Portfolio – Eilandhuis m’Isola

Logo van Eilandhuis m'Isola in een kader.

Christine Derycke is bezielster en gastvrouw van Eilandhuis m’Isola, een warme en veilige plek voor mensen in verdriet, verlies en rouw.

In het najaar van 2021 zocht Christine iemand om haar te ondersteunen bij de creatie van o.a. persteksten en teksten voor flyers en haar nieuwe website (waarvoor Hans Stockmans de foto’s maakte). Dat ze mij daarvoor vroeg, vloeide voort uit de try-out van mijn Netwerkwandeling in augustus. Het was het begin van een heel fijne samenwerking.

Ik bewonder Christines rustige gedrevenheid en de manier waarop ze uit haar eigen ervaringen put om een plek te creëren waar mensen hun verdriet mogen tonen en aan hun veerkracht kunnen werken. Ik ben blij dat ik op mijn manier een bijdrage kan leveren aan dit project.

Christines review over onze samenwerking vind je terug op de startpagina.