Portfolio – Pieter Gregoire Media

Ik ontmoette Pieter Gregoire in 2019. Anderhalf jaar later startten we samen met een nieuw project voor Vakmanschap & Ondernemerschap (voormalig VAKlab) in Bokrijk.
Drie keer gingen we samen op reportage, telkens bij een inspirerende vakvrouw.
Pieter, fotograaf / videograaf, focuste zich op het maken van beelden. Ik ging met de dames in gesprek en vertaalde hun woorden nadien naar vlot leesbare teksten, samen met de communicatiedienst van Bokrijk.
De links naar de interviews met vakvrouwen/ambassadeurs Ida Dendas, Liane Castermans en Marylène Madou, vind je onderaan op deze pagina terug.

Ik moest bij dit project meteen denken aan Bernadet.
Ik heb haar via VAKlab ontmoet en we komen goed overeen. We denken op een gelijkaardige manier en we spreken dat ook naar elkaar uit. We vullen elkaar ook heel goed aan. Zo probeer ik de verhalen in beelden om te zetten en zij doet hetzelfde met woorden. Ik kijk alweer uit naar een volgende samenwerking.
Pieter Gregoire

Bokrijk Magazine van april 2021.