Kruidenthee op maat van Verhaallijnen

“Ik drink nooit thee, jij drinkt altijd thee!” Ik hoor het ons, lagereschoolkinderen, nog opdreunen in de klas. Een ezelsbruggetje dat ik gemakkelijk onthield want ik dronk toen inderdaad nooit ofte nimmer thee.

Sinds enkele jaren drink ik graag thee én bijna dagelijks. Want met de ontdekking van melanges op basis van groene thee, en infusies met kruiden en bloemen, ging er een wondere wereld van geuren en smaken voor me open.

En nu is er de Verfrissende Verhaallijnen-melange die Cindy Bex van De Kleine Theeboom creëerde op maat van Verhaallijnen.

Natuurlijk zit er een verhaal achter!

Als onze wegen elkaar kruisen in het kader van mijn aanbod, dan is de kans groot dat ik jou mijn eigen kruidenthee aanbied, gratis en voor niets. Dan kan ook jij genieten van deze harmonieuze melange met stukjes appel en een subtiele toets van lavendel.
Daarom hoop ik dat jij ‘altijd’ thee drinkt. 😉

Cindy ontwikkelt ook kruidenthee voor andere ondernemers. Misschien in de nabije toekomst ook voor jou?