Het verhaal achter de Verfrissende Verhaallijnen-melange

Als onze wegen elkaar kruisen in het kader van mijn aanbod, dan is de kans groot dat ik jou mijn eigen kruidenthee aanbied, gratis en voor niets.

Dit is het verhaal achter de Verfrissende Verhaallijnen-melange, in tekst én in audio.
Aan jou de keuze. 🙂

Ik leerde Cindy Bex van De Kleine Theeboom kennen in 2016, in de aanloop naar een lokaal evenement. Vier jaar later zijn we collega-ondernemers, sparring partners en vriendinnen, met een groot hart voor planten.

Cindy creëert kruideninfusies en thee, ook op maat. In de lente van 2020 rijpte bij mij het idee om ook een infusie te laten maken, op maat van Verhaallijnen. Een verfrissende kruidenmelange met een vleugje lavendel voor zomerse associaties.

Ook al kennen we elkaar al lang, toch gaf Cindy me huiswerk mee. En dat werd de basis van deze evenwichtige, lekkere melange die smaken en kleuren verenigt waar ik van hou.

Weelderig groen van bladeren, het blauw van zee, van zomerluchten en lavendel. En het geel van citroenen en zonnebloemen, speels, boordevol frisse vrolijkheid en zonnigheid.

Cindy linkte dit kleurenpalet ook aan enkele waarden en normen van Verhaallijnen. Positiviteit, creativiteit en vernieuwing. Groei ook, wat ze vertaalde naar “Je geeft anderen (groei)advies, laat hen anders naar hun verhaal kijken. Je plant zaadjes en helpt hen zo te groeien, persoonlijk en in hun zaak.”

Het resultaat is een kruideninfusie waarvan je geniet op zomerse dagen. Gekoeld, als je dat wilt met een stukje appel of schijfje citroen erbij. Enkele ijsblokjes, een takje lavendel ter versiering.

Of laat de zomer voortduren als de herfst weerkeert. In gedachten én in je glas. Hou vast aan wat zomerse warmte, zelfs als buiten de wind giert die de bladeren doet tollen.

En laat me nadien gerust weten wat jij vindt van deze Verfrissende Verhaallijnen-melange.

Ik ben alvast benieuwd.

Bernadet

P.s. Dit zijn de ingrediënten die deze thee zo lekker maken: stukjes appel, citroenverbena, lavendel, linde sp., venkel en citroenschil.


Mijn Verfrissende Verhaallijnen-melange werd gecreëerd door De Kleine Theeboom. Wil jij ook een kruidenthee op maat van jouw bedrijf? Vertel het dan zeker aan Cindy Bex. 🙂

Logo van De Kleine Theeboom

Wil je graag kennismaken met mijn aanbod?