Ben jij ook zo’n gepassioneerd ondernemer?

Zo één die anderen wil inspireren, stimuleren en werven voor zijn unieke dienst of product?
Maar struikel jij regelmatig over de teksten die je schrijft?
Word je moe van het eindeloos twijfelen over spelling en zinsconstructies?
Wil je adverteren in print en online, in helder en correct Nederlands, maar zie je door de bomen het bos niet meer… of was het nu andersom?

Vertrouw jouw teksten dan aan mij toe.

Wat jij voorbereid hebt, lees ik na. Ik corrigeer spelling en grammatica en creëer wervende en vlot leesbare teksten. Ik help jou om jouw teksten naar een hoger niveau te tillen en maak ze klaar voor online publicatie of druk. En als bonus geef ik je ook nog waardevolle tips mee.

Laat mijn passie de jouwe ondersteunen en buig je twijfel over taal om naar gemoedsrust.

Met Verhaallijnen help ik jou om je verhaal te vertellen, kort of lang, eenmalig of op regelmatige basis. Heb je een concrete vraag? Contacteer me vrijblijvend voor meer info op 0497/02.68.76 of vul het contactformulier in op https://www.verhaallijnen.be/contactformulier/
Ken je nog ondernemers die baat kunnen hebben bij mijn diensten? Dan dank ik jou alvast voor het verspreiden van deze boodschap.

Bernadet Wehenkel