Samen staan we sterker

Je zou kunnen denken dat ik als zelfstandig tekstschrijver alleen werk. En dat klopt, gedeeltelijk.

Want ik werk ook heel graag samen met collega-ondernemers.
Samen staan we sterker en kunnen we meer. Zo kunnen we ook onze gezamenlijke klanten nóg beter helpen.

Op deze pagina zet ik mijn collega’s in de kijker.

Wil jij ook met mij samenwerken? Verras me met jouw idee en dan ontmoeten we elkaar nadien, virtueel of in levende lijve.

Foto: Pieter Gregoire Media, klant: Cindy Bex van De Kleine Theeboom.


Fotograaf / videograaf Pieter van Pieter Gregoire Media

In 2019 bracht Cindy Bex me in contact met Pieter Gregoire omdat storytelling een wezenlijk onderdeel is van zowel zijn als mijn zaak. Wie weet vloeide daar een mooie samenwerking uit voort.

Anderhalf jaar later startten Pieter en ik onze eerste samenwerking in het kader van een project voor VAKlab, het expertise- en dienstencentrum van Bokrijk rond vakmanschap en ondernemerschap.

In juni 2021 trok ik met Pieter en (klant) Cindy naar het bos voor een heel plezierige fotoshoot. Bedrijfsfotografie, niet in mijn thuiskantoor echter maar tussen het groen. Een selectie van de mooiste foto’s vind je terug op mijn website en andere communicatiekanalen.


Bjorn Pacholski van Webdesign & Grafisch Bureau Pixel Noir

Bjorn ontmoette ik in 2018 tijdens een netwerkmoment van Goeiemorgen Limburg. Het klikte en sindsdien helpt hij mij als ik vastloop bij het beheer van mijn websites of het ontwerpen van mijn offline communicatie.

Ondertussen realiseerden we samen twee projecten voor klanten, waarvan eentje samen met Hans Stockmans.

We zetten onze complementaire talenten en vlotte samenwerking ook graag in voor de realisatie van jouw website.

Bjorn Pacholski van Pixel Noir

Beeldverteller / fotograaf Hans Stockmans van stockmansvision

Hans ken ik al jaren. Toen ik het tijd vond voor een logo van mijn zaak, vertrouwde ik aan Hans het ontwerp toe. Toen onze levens nog minder druk waren, gingen we samen op pad om positieve verhalen in beeld te brengen. Ik reserveerde bij hem ook mijn eerste professionele fotoshoot want Hans kan het mooiste uit mensen naar boven halen en vastleggen op beeld.

Hans, Bjorn en ik creëerden in 2020, elk vanuit zijn eigen expertise, de website van gezamenlijke klant Equenthos.


Herboriste Cindy Bex van De Kleine Theeboom

Cindy en ik ontmoetten elkaar nog voor we onze eerste stappen zetten in het ondernemerschap. Zo werden we naast vriendinnen ook sparring partners. We leren van elkaar en stimuleren elkaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Mijn Verfrissende Verhaallijnen-melange werd door Cindy gecreëerd en onder haar impuls kwam ook mijn eerste stukje Thee-poëzie tot stand.

Cindy Bex - herboriste van De Kleine Theeboom.