Portfolio

Ik werk ijverig aan mijn portfolio van succesvolle projecten en tevreden klanten. Binnenkort meer hierover.
Tot dan lees je hieronder hoe enkele personen die mij goed kennen, mij omschrijven.

Breed dEnkend, fRis kijkend, vlot peNnend, Actief uitvoerenD, Enthousiast doorzeTtend!”
Steven, creatieve mede-organisator van ‘Vreucht van Eigen Bodem’

 

“Bernadet is een toffe madam en heel fijn om mee samen te werken. Ze heeft goede ideeën en weet die ook om te zetten in de praktijk. Zij is dikwijls de drijvende kracht achter de schermen. Dankzij haar inzet hebben we verschillende projecten tot een goed einde gebracht.”
Tanja, partner-in-crime bij ‘The Younicorns’, inspirator en goede vriendin

 

“1 beeld zegt meer dan 1.000 woorden,” is een uitdrukking die ik, Frederik, regelmatig gebruik. Bernadet haar blog ‘Verwonderhoekje’ heeft me echter geleerd dat een beeld, in combinatie met mooie woorden, nog veel meer kan zeggen. We lezen met veel plezier de artikels op haar blog, waarmee ze ons iedere keer opnieuw kan verwonderen. Ze heeft een bijzonder talent om de, op zichzelf al prachtige foto’s van haar en haar echtgenoot, nog mooier te maken door haar vlotte en creatieve schrijfstijl. Een straffe madam met een prachtige verhaallijn…
Frederik en Nina, ondernemende & inspirerende (wandel)vrienden

 

“Ik ken Bernadet als een aardige en vooral heel enthousiaste vrouw, met een open kijk op het leven en een bijna onstilbare nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen. Met haar kan ik van gedachten wisselen over een zeer uiteenlopend aantal onderwerpen. Vooral haar kennis van en interesse in natuur en ecologie zijn van grote waarde. Ik ben trouwe volger van haar blog ‘Verwonderhoekje’, waarin ze wekelijks de wonderen der plaatselijke natuur beschrijft en waarin ze goede tips geeft om fijne uitstapjes te maken, alles voorzien van mooi beeldmateriaal en geschreven op een uiterst vlotte manier.
Door het lezen van haar blog kan je kennismaken met haar schrijfstijl en haar persoonlijkheid. Ze is een beetje een manusje-van-alles, dus ik zou haar mijn eigen online projecten volledig toevertrouwen.”
Sarah, collega-blogger met een vlotte pen